RUIMTE om te spelen is een plek in de Lage Vuursche (provincie Utrecht) waar ik volwassenen, kinderen en jongeren individueel begeleid in een prachtige en rustige omgeving, met vele mogelijkheden.

RUIMTE om te spelen

Werkwijze van RUIMTE om te spelen. We gaan op zoek naar activiteiten, die aansluiten bij jou en waarbij je je prettig  voelt. Om vandaar uit op verkenning te gaan en nieuwe mogelijkheden, talenten en vaardigheden te ontwikkelen.

Met mijn inbreng bied ik houvast en structuur. Ik ondersteun daag uit, moedig aan. Met de aandacht, tijd en ruimte die er nodig is, om volgende stappen te kunnen zetten.

Het naar je zin hebben, plezier hebben in wat je onderneemt zijn uitgangspunt. Hobbels overwinnen is het groeiproces. Zelfvertrouwen en durf nemen toe en daarmee het lekker in je vel zitten! Zelfredzaamheid en zelfstandigheid groeien.

Voor een indruk van mijn werkwijze (en mijn werk als artistiek leider voor theaterfestival Vuurol waar) verwijs ik naar de uitzending Geloof en een Hoop Liefde van 16 maart 2017 (het item begint na de reclame op 6 minuten en 23 seconde, duur ruim 9 minuten).